"Людині бійся душу ошукать,бо в цьому схибиш - то уже навіки". Ліна Костенко."

пʼятниця, 25 грудня 2020 р.

 

Відеоредактори для монтажу відео онлайн

Попри шалену популярність відеохостингу, не всі знають про те, що він дає можливість не лише завантажувати свої відео, але й редагувати їх, додавати до них ефекти та музику, застосовувати фільтри, вирізати фрагменти відео, розмивати відео тощо. А ще цей сайт допомагає отримувати зворотній зв’язок від інших користувачів, збирати підписників, публікувати свої відео на інших сайтах, блогах та в соціальних мережах, а також заробляти на цьому гроші.

Інструмент, який ідеально підійде для новачків, які не володіють навичками відеомонтажу, проте мають бажання створити своє відео. Свій фільм користувач створює в три кроки: завантаження файлів (з пристрою чи Google Диска), додавання назви та жанру, а також вставка музичних треків. По завершенню відео можна опублікувати на YouTube, отримати html-код для вбудовування на свій веб-ресурс або відправити посилання на відео на свою електронну пошту.

Сервіс, що дозволяє редагувати відео розміром до 600МБ, аналізувати його якість та конвертувати різні формати файлів. В ньому також є функція керування аудіопотоком, роботи з субтитрами, створення відео-картинок, нанесення водяних знаків авторських прав, нарізки відео. Ви можете використовувати сервіс у двох режимах: для звичайних користувачів, та для професіоналів. А ще – завантажувати на сервер файли з локальних джерел, а також відеоролики з різних веб-сайтів (з можливістю їх попереднього перегляду), у тому числі відеоматеріали у форматі flash із двох десятків популярних ресурсів.

Цікавий відеоредактор, який допоможе вам змонтувати фільм з використанням різних ефектів, з ефектними переходами, з додаванням титрів та музики. Додатково на сайті доступні інструменти створення колажів (в тому числі анімованих), ретушування фотографій та публікації в соціальних мережах й на інших сайтах, та запис відео на диск.

Немає коментарів:

Дописати коментар