"Людині бійся душу ошукать,бо в цьому схибиш - то уже навіки". Ліна Костенко."

пʼятниця, 25 грудня 2020 р.

 


Інструменти зворотного зв'язку

Сервіс для створення миттєвих опитувань.

Переклад з англійської-Солом'яне опитування або солом'яне голосування - це спеціальне або неофіційне голосування. Він використовується для показу популярної думки з певного питання.

Найпростіший сервіс, який не потребує реєстрації. Просто впишіть питання, кілька варіантів відповідей та дайте посилання учням для можливості відповісти. Можна використати для швидкого голосування під час лекцій. Діаграма, що показує результати голосування, змінюється в режимі реального часу. Навіть оновлювати не треба.

https://www.slideshare.net/michaelmaltster/straw-poll

Для планування якоїсь події можна використовувати Doodle. З його допомогою, також, можна створювати швидкі опитування.

простий інструмент, за функціоналом нагадує Straw poll і дозволяє без реєстрації вбити питання й варіанти відповідей.

Інтернет-сервіс для опитування.

Мобільні опитування Poll Everywhere можна інтегрувати в презентацію на Google Slides або завантажити з офіційного сайту відповідний плагін для PowerPoint. Зручність такого інтегрування полягає в тому, що під час презентування опитування, розміщеного безпосередньо у презентації, воно автоматично стає активним і викладач не мусить виходити із презентації для того, щоб запустити опитування в окремому вікні. З іншого боку, важливо враховувати, що працювати з доповненням Polleverywhere для Google Slides треба з того Google-профілю, до якого підв’язане доповнення, а для синхронного відображення результатів опитування у презентації PowerPoint комп’ютер, із якого відбувається презентація, має бути під’єднаний до інтернету. Докладніші інструкції щодо синхронізації опитування і презентацій можна знайти на сайті Polleverywhere: https://www.polleverywhere.com/app

Simpoll - це сервіс, за допомогою якого можливо створювати опитування будь-якої складності:

  • Анкета - форма з питань.

  • Голосування - питання з варіантами відповідей.

  • Тестування - кілька питань, з перевіркою правильності.

Mentimeter – інструмент, який дозволяє виступаючому представляти думку аудиторії в режимі реального часу.

Використовуючи цей інструмент, спікер може дізнатись що думає аудиторія з того чи іншого приводу за допомоги онлайн-голосування через мобільні телефони, планшети або комп’ютери.

Як це працює на практиці: аудиторія переходить на сторінку з унікальним ідентифікатором на своїх мобільних телефонах або планшетах і відповідає на запитання. Потрібно менше ніж 30 секунд, аби отримати змогу побачити згенерований перегляд усіх думок учасників щодо визначеного питання. Саме же слайд для взаємодії може бути підготовлений заздалегідь, або створений за лічені секунди.

Немає коментарів:

Дописати коментар